4x Romantisch Overnachten In Nederland

Romantisch Overnachten met ontbijt op bed

Wil je samen uniek romantisch overnachten in Nederland maar weet je niet waar? Goed idee! Ik ken niemand die hier niet blij van zou worden. In Nederland zijn er veel mooie bijzondere romantische plekken om te overnachten. Je kan kiezen voor een stad maar er zijn ook veel mooie natuurgebieden waar je samen kan wegdromen. Hieronder een aantal unieke plekken die gegarandeerd staan voor een romantische overnachting.

Privé Welness met overnachting

Ontsnap samen aan de drukte en kom tot rust in jullie eigen privé welness. In jullie kamer staat een privésauna en -jacuzzi. Laat het genieten maar beginnen!

Man en vrouw in zwembad sauna gedurende romantische overnachting
Belevenissen.nl

Romantisch overnachten in een hunebed met ontbijt

Geniet van een unieke slaapplaats in een rots met een openhaard. Je overnacht midden in de natuur waar je lekker kan wandelen en ontspannen. Uniek romantisch overnachten kan hier zeker!

Een kamer met een bed in een hunebed
Belevenissen.nL

Overnachten bij Van Der Valk in de Cinerama Suite en bad

In deze luxe suite staat een grote televisie waar je samen kunt genieten van de nieuwste films. Ook staat er een bad en een douche midden in de kamer. Hier overnachten staat garant voor een romantische nacht.

Hotels.nl

Overnacht samen romantisch in ‘The Love Suite’!

Rozenblaadjes, badjassen, prosecco en welness; romantischer kan niet! Kom hier samen tot rust en geniet van jullie eigen privé welness.

Tuin Met Jacuzzi voor een romantische overnachting
Belevenissen.nl

Overnacht samen in het kleinste kasteeltje van Nederland

Slaap in het voormalig koetshuis van het kleinste kasteeltje van Nederland! Inclusief een smart-tv, prosecco, badjas ontbijt en avondeten. Uniek romantisch overnachten kan hier zeker!

Klein kasteel waar je kunt overnachten
Belevenissen.nl

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *