| | |

De 15 leukste cadeaus voor je stagebegeleider

Ben je opzoek naar een cadeau om je stagebegeleider te bedanken? Op deze pagina vind je een overzicht van 15 aantal cadeaus die altijd goed zijn. Na een lange tijd stage lopen is het tijd om afscheid te nemen van je collega’s en stagebegeleider. Het kan moeilijk zijn om een cadeau uit te kiezen want wat is nou eigenlijk een gepast cadeau?

Sommige stagebegeleiders verdienen het gewoon om in het zonnetje gezet te worden. Als je je stagebegeleider wil bedanken voor alles wat hij of zij je heeft geleerd kan je een kleinigheidje geven. Je kan bijvoorbeeld een mok geven of een persoonlijke foto van jullie team samen. Er zijn nog veel meer leuke cadeaus dus lees snel verder!

De 15 leukste cadeaus voor je stagebegeleider

1. Persoonlijke mok 

Drinkt je stagebegeleider veel thee of koffie? Dan is deze leuke persoonlijke mok een leuk idee. Zorg ervoor dat je stagebegeleider de hipste mok heeft zodat hij of zij elke ochtend indruk kan maken op zijn of haar collega’s bij de coffee corner. Op de mok kan je zelf kiezen welke tekst je zet. Je kan er bijvoorbeeld opzetten ‘Beste stagebegeleider’ of ‘Bedankt’. Je kan het zelf zo gek maken als je wil.  

2. Mooi notitieboek

Schrijft je stagebegeleider graag in een notitieboek? Dan kan je dit mooie notitieboek kopen die hij of zij altijd mee kan nemen tijdens bijeenkomsten. Je kan in de eerste pagina van dit notitieboek bijvoorbeeld een bedank bericht schrijven. Je stagebegeleider gaat dan zeker vaak terug aan je denken en terugbladeren naar dit bericht. 

3. Fotolijst met een foto van het team

Als je een leuke foto hebt van jullie team kan je deze geven in dit mooie fotolijstje. Een leuke foto bijvoorbeeld van een teamuitje of tijdens een lunch. Je stagebegeleider kan deze dan zetten op zijn of haar bureau of ophangen aan de muur in het kantoor. Zo heeft je hele team een leuk aandenken aan jou.

4. Beste stagebegeleider trofee

Is jouw stagebegeleider de beste stagebegeleider aller tijden? Dan is het leuk om hem of haar een trofee te geven met de tekst ‘Beste stagebegeleider’ en zijn of haar naam eronder. Je stagebegeleider gaat het zeker weten een super leuk cadeau vinden en met trots aan iedereen laten zien. 

5. Een (kunst) plant

Mist het kantoor van je stagebegeleider wat groen? Dan kan je ervoor kiezen om deze leuke kunstplant te kopen. Een kunstplant zorgt voor meer sfeer op de bureaus van je collega’s. Je kan bijvoorbeeld een kleine cactus kopen of een hedera kunstplant slinger. Een super leuk aandenken aan jou!

6. Een persoonlijke pen 

Schrijft jouw stagebegeleider nog graag met een pen? Dan kan je een persoonlijke pen laten maken door bijvoorbeeld zijn of haar naam erop te laten graveren. Deze pen zal je stagebegeleider zeker lang blijven gebruiken. Wie wil er nou niet een gave persoonlijke pen?

7. Een traktatie

Je kan er ook altijd voor kiezen om een traktatie te geven. Zoals een lekkere taart of kleine chocolaatjes. Het voordeel van een traktatie is dat je je hele team in het zonnetje zet. Als je geen tijd hebt kan je bijvoorbeeld ook een taart laten bezorgen op kantoor. 

8. Geurkaars

Bijna iedereen wordt wel gelukkig van een geurkaars. Deze geurkaars van Rituals geven aan je stagebegeleider is dan ook altijd goed. De geurkaars ruikt heerlijk naar kersenbloesem en rijstmelk. Je kan er ook voor kiezen om meerdere geurkaarsen te kopen om aan ieder teamlid een kaars te geven. 

9. Beautypakket

Vind je dat je stagebegeleider wel wat ontspanning kan gebruiken? Dan kan je ervoor kiezen om dit beautypakket van Rituals cadeau te geven. Een beautypakket van Rituals is altijd goed en ruikt ook heerlijk. Rituals heeft verschillende beautypakketen voor man en vrouw, genoeg keus dus!

10. Bierpakket

Houdt je stagebegeleider wel van een biertje? Dan is dit bierpakket een leuk cadeau om te geven. In het pakket zitten alle benodigdheden om zelf bier te brouwen. Je stagebegeleider zal dit zeker waarderen en een heerlijk weekend tegemoet gaan met dit pakket. 

11. Bioscoopbon

Van een cadeaukaart wordt iedereen blij. Vind jouw stagebegeleider het leuk om naar de film te gaan of houdt hij of zij van shoppen dan kan je deze cadeaukaart geven. Met de Nationale Bioscoop bon kan je stagebegeleider zelf kiezen welke bioscoop hij of zij kiest. 

12. Koffiepakket

Drinkt je stagebegeleider graag koffie? Dan kan je met dit koffiepakket niet verkeerd zitten. In het koffiepakket van Nespresso zitten x aantal koffiecups waar je stagebegeleider heerlijk van kan gaan genieten.

 

13. Theedoos

Drinkt je stagebegeleider het liefst zoveel mogelijk thee op een dag? En vind hij of zij de raarste smaken lekker? Dan is deze theedoos van Pukka een goed cadeau. In de theedoos zitten x aantal verschillende theetjes. Hier komt je stagebegeleider wel even mee vooruit!

14. Grappige mok

Is je stagebegeleider een echte grappenmaker? Dan is deze grappige mok het wat voor hem of haar! Met deze grappige mok tover je zeker weten een lach op zijn of haar gezicht. Je stagebegeleider zal ook zeker altijd een onderwerp hebben om over te praten tijdens een bijeenkomst of bij de koffiezetapparaat.

15. Snoeppot

Houdt je stagebegeleider erg van snoep? Dan is deze snoeppot van x een ideaal cadeau! Met deze heerlijk inhoud kan je stagebegeleider elke dag genieten van iets lekkers. Als de pot eenmaal op is kan je stagebegeleider hem altijd weer zelf aanvullen. Je stagebegeleider wordt in no-time de meest populaire collega op de afdeling!

Bedankje voor stagebegeleider

Het afronden van je stageperiode is altijd een bijzonder moment. In een aantal maanden leer je zoveel van het werkleven dat je in no-time een stuk volwassener bent geworden. Je stagebegeleider heeft hier misschien een grote rol in gespeeld en verdient daarom een bedankje. Maar wat is een gepast cadeau? Met de bovenstaande lijst vind je zeker het geschikte cadeau. 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *