| | |

Op zoek naar spelletjes voor twee personen? Lees hier dé top 5 spelletjes!

Ben je opzoek naar spelletjes voor twee personen? Op deze pagina vind je een overzicht van de 5 beste spelletjes voor twee personen. Als je binnen vastzit en je steeds gekker begint te worden, zijn bordspellen een leuke manier om de tijd te doden – en een beetje meer stimulerend dan naar een scherm te staren. Hoewel veel bordspellen groepen mensen vereisen om te spelen, zijn er veel leuke spellen voor twee personen.

Met dat in gedachten hebben we de leukste spelletjes voor twee personen op een rij gezet, variërend van bordspellen tot de leukste kaartspellen! Kijk hieronder om iets te vinden waarvan je zeker zult genieten, of het nu met vrienden, familie of je partner is.

Top 5 spelletjes voor twee personen

Regenwormen – Dobbelspel

Dit populaire snelle compacte dobbelspelletje kun je op elk moment en overal spelen met zijn tweeën. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Een ideaal kort spelletje voor twee personen dus!

Beverbende – Kaartspel

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde. Zeker één van onze favoriete spelletjes voor twee personen.

Ticket to Ride Europe – Bordspel

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis je per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken? Dit spel duurt wat langer dus ideaal voor een leuke avond met zijn tweeën.

Keer op Keer – Dobbelspel

Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Een leuk spel die je echt keer op keer samen blijft spelen. Zeker één van onze favoriete spelletjes voor twee personen.

Qwixx – Dobbelspel

Bij Qwixx hoef je niet meer op je beurt te wachten – iemand dobbelt en iedereen kan van de worp gebruik maken! Hoe meer getallen je op je scoreblad kan aankruisen, hoe meer punten je krijgt. Qwixx is heel eenvoudig uit te leggen en blijft altijd spannend tot de laatste worp. Een ideaal spel om even tussendoor te doen of mee te nemen naar het terras.

Spelletjes voor twee personen kopen

Wil je een spelletje voor twee personen kopen? Er zijn talloze leuke spellen te vinden waar je de leukste tijd mee kunt beleven. Neem het spel mee naar een restaurant, café, op vakantie of in het vliegtuig! Vind de leukste bordspellen, kaartspellen of dobbelspellen voor twee personen bij Bol.com.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Zoek dan op de onderstaande webshops verder! Je zal zeker een goed cadeau vinden.

Ga naar FONQ
 Ga naar Your Surprise
Ga naar Bol.com

Vind nog meer inspiratie

Zoek je nog meer inspiratie voor een cadeau? Lees dan hier alle blogs met daarin de beste cadeautips. Op cadeautjevoor.nl kan je cadeaus vinden voor je partner, moeder, vader, broer, zus, collega, juf, meester en nog veel meer!

Lees hier nog meer blogs over de leukste spellen!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *