| | | |

De Leukste Puzzels Voor Volwassenen Van 2021

Wil je graag een leuke puzzel cadeau doen maar weet je niet welke? Lees hier alles over de leukste puzzels van 2021. Tegenwoordig heb je veel verschillende puzzels. Van mysterie puzzels naar grote kunstwerk puzzels. Puzzels zijn leuk voor jong en oud. Een heerlijke manier om even je gedachte te verzetten of om samen te doen met je partner, oma of vader. Wist je bijvoorbeeld dat het maken van puzzels ervoor zorgt dat je minder stress hebt? Puzzels bieden namelijk een kans om iets op te lossen, wat de angst kan kalmeren. Reden genoeg dus om zelf een puzzel te kopen of cadeau te doen. 

In het onderstaande overzicht vind je de populairste en leukste puzzels van 2021 voor volwassene. Met deze puzzels ga je zeker een leuke tijd beleven. 

De Leukste Puzzels Voor Volwassenen

Jan van Haasteren puzzels

De puzzels van Jan van Haasteren zijn al jaren lang populair. Wereldwijs leggen mensen de puzzels van Jan. De legpuzzels zijn grappige puzzels met veel kleur en details die steeds weer een ander verhaal vertellen. Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren lang puzzels die steeds weer verrassen. Je kan kiezen uit puzzels van van 54, 500, 1000, 2000 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes. Een legpuzzels is een ideaal cadeau voor de kerst, sinterklaas of een verjaardag. 

Wasgij Puzzels

De puzzels van Wasgy Mystery zijn anders dan andere puzzels. Bij de puzzels van Wasgij is het belangrijk dat je je eigen fantasie gebruikt om de puzzel te leggen. Bij een normale puzzel moet je de tekening op de doos namaken, bij een Wasgij is dat anders. Op de doos van de Wasgij puzzel staat wel een tekening, maar deze moet je niet namaken. Er zijn drie verschillende soorten Wasgij puzzels: Original Wasgij, Mysterie Wasgij en Destiny Wasgij. 

Bij een Orginal Wasgij puzzel staan mensen afgebeeld waar mensen naar kijken. Deze mensen laten verschillende emoties zien zoals verschrikt, lachend, boos of verdrietig. Als puzzelaar moet jij er achter zien te komen waar deze mensen naar kijken en waarom ze op een bepaalde manier kijken. 

Als je houdt van mysteries oplossen is de Mysterie Wasgij puzzel meer wat voor jou. Op de doos van de puzzel staat namelijk een mysterie afgebeeld die jij als puzzelaar moet oplossen. Je moet dus de afloop van de mysterie dus zien uit te vogelen. 

Houd je van geschiedenis? Dan is de Destiny Wasgij puzzel meer wat voor jou. Op de doos van de puzzel staan ook mensen afgebeeld op een bepaalde locatie in bijvoorbeeld 1950. Het is de bedoeling dat je met deze puzzel naar de toekomst gaat. Zo kan op de doos bijvoorbeeld een treinstation staan uit 1950 maar moet jij een treinstation van nu gaan puzzelen.

3D puzzel van Ravensburger

Een unieke 3D puzzel waarmee je de mooiste gebouwen in de wereld kan namaken. Met 3D puzzels maak je een beeld of gebouw na die je in je boekast, wandplank of dressoir kan neerzetten. Door de stevige plastic puzzelstukken blijft het gebouw goed stevig staan. Zet samen of alleen de gaafste puzzels in elkaar zoals een kasteel, auto of een gebouw. 

Naast een gewone 3D puzzel kan je ook voor een puzzel kiezen met verlichting. Je kan daarmee de Eijfeltoren, Big Ben of Empire State Building laten oplichten in het donker. Een uniek puzzel cadeau waar iedereen blij van wordt! 

3D puzzels van Robotime

De 3D puzzels van Robotime zijn unieke houten kunstwerken in de modelbouw. Elk model is op zichzelf een bijzonder kunstwerk met een bijzondere werking door het gebruik van principes en mechanica. De modellen zijn gemaakt van multiplex en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. Je moet niet bang zijn voor een uitdaging maar met de handige handleiding moet elke onervaren hobbyist het model in elkaar kunnen zetten. Elk onderdeel is genummerd en met de hulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen je nodig hebt. Zodra je het model afhebt heb je een echte eye catcher in huis waar je trots op mag zijn!

Een puzzel cadeau geven

Met een puzzel van Jan van Haasteren, Wasgij, Ravensburger of Robotime heb je zeker een goed cadeau voor de kerst, sinterklaas of een verjaardag. De puzzels zijn geschikt voornamelijk geschikt voor volwassene. Je kan zelf kiezen welke moeilijkheidsgraad je kiest per puzzel. Zo kan je een puzzel kiezen van 200 stukjes maar ook van 1000 stukjes. Puzzelen is een heerlijke hobby waar je je gedachte bij kan verzetten en het is ook nog eens stress verlagend. Wie gun jij het heerlijke gevoel van puzzelen?

Vind nog meer inspiratie

Zoek je nog meer inspiratie voor een cadeau? Lees dan hier alle blogs met daarin de beste cadeautips. Op cadeautjevoor.nl kan je cadeaus vinden voor je partner, moeder, vader, broer, zus, collega, juf, meester en nog veel meer!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *